Når du bor i Gabels Park vil du oppleve frihet, trygghet og fellesskap. Vårt oppdrag er å tilby markedets beste helse- og trygghetspakke, godt sosialt samvær og helsebringende aktiviteter.

Bestill prospekt

Ønsker du en privat visning?

I Gabels Park er alt tilrettelagt for gode og bekymringsfrie dager. Hvis du vil komme og ta en titt, finner vi en tid som passer for deg.

Våre leiligheter

Gabels Park består av 80 lyse og trivelige leiligheter på beste vestkant i Oslo. Alle holder høy standard, og har store vinduer som slipper inn mye lys. Velg mellom standard 1- og 2-roms, eller store 2- og 3-roms.

Les mer og se våre leiligheter
sofagruppe i seniorleilighet på Gabels Park

Vårt tilbud – mer enn en leiekontrakt

I Gabels Park ønsker vi å skape et hyggelig sted å bo, samtidig som vi tilbyr alt en vital senior kan trenge. En enkel og trygg hverdag, med fysisk aktivitet og sosiale tilstelninger for de som ønsker.

Les mer her

God mat og varmt fellesskap

Vår stemningsfulle restaurant «Det Glade Bord» er for mange hjertet i Gabels Park. Et naturlig samlingspunkt, hvor du kan hygge deg rundt bordet og ta del i den gode samtalen.

Les mer her

Mobil trygghetsalarm med GPS

Med vår trygghetsalarm og tilgang på kvalifisert helsepersonell – døgnet rundt, syv dager i uken – får du som beboer i Gabels Park en trygghetspakke fra øverste hylle. Det gir ekstra frihet og ro for både deg og dine pårørende.

Les mer her

Personlig helseoppfølging

I Gabels Park har du alltid tilgjengelig helsepersonell på huset. Våre dedikerte sykepleiere og helsefagarbeidere tilbyr kompetent helseoppfølging og varm omsorg, uansett hva ditt behov måtte være.

Les mer her

Prøvebo i Gabels Park

Ønsker du å teste om Gabels Park er stedet for deg før du velger å flytte inn? Da kan et korttidsopphold være aktuelt for deg.

Les mer om prøvebo

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål om våre leiligheter, eller ønsker å høre mer om livet som beboer i Gabels Park? Uansett hva du lurer på, send oss en henvendelse, så hører du fra oss i løpet av kort tid.

* Feltet må fylles ut